Jump to content


Photo
- - - - -

Issue with Hard Drive


  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#61 Lilith

Lilith

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 19 November 2006 - 02:40 PM

I went and got burnatonce and burned the ISO again...trying it now.

#62 Lilith

Lilith

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 19 November 2006 - 02:44 PM

Ok I put the cd in....rebooted and this is what I got, and it doesn't move....just like with the 1st cd...

Posted Image

#63 guestolo

guestolo

    Site Donator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 16,247 posts

Posted 19 November 2006 - 02:52 PM

Look where it says Test 7%
Is it stuck there or what?

Do you want to post your own logs from FRST?
Follow the instructions posted Click Here


#64 Lilith

Lilith

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 19 November 2006 - 02:59 PM

Yup. That's what I mean by it isn't doing anything.

I can't even hit c to enter the config or anything....

#65 guestolo

guestolo

    Site Donator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 16,247 posts

Posted 19 November 2006 - 05:21 PM

You can try the diagnostic utility for your harddrive from WD
http://support.wdc.c...ndex.asp?cxml=n

You can also try the following for Memory test
http://oca.microsoft.../en/windiag.asp

If you have a floppy drive, do you?
You can try the following for Memory
Docmem, I haven't used it yet
http://www.simmteste...doc/docinfo.asp
Free if you register

Do you want to post your own logs from FRST?
Follow the instructions posted Click Here


#66 Lilith

Lilith

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 19 November 2006 - 05:49 PM

I will try all that in a bit. There is no floppy drive on that machine.