Jump to content


Photo
- - - - -

Sound quit working on old desktop pc and now says no sound card is ins


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Dachronic

Dachronic

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 posts

Posted 09 July 2010 - 07:48 PM

I have an old Dell Dimension 3100 I'm trying to fix for a family member, recently the sound just quit working and its saying that now there is no sound card installed ( although all it has was an integrated card but still a sound card none the less. ) Downloading the drivers is of no use because it says there is no card to apply them to. I've tried going into the add hardware wizard and manually adding the sound card and then installing the drivers but still no luck ( not sure if I picked the correct thing to install just followed instructions on a forum where someone had the same problem and was able to fix it this way ), under control panel > sounds there just isn't a device to pick to set as default. I've ran out of ideas and this forum and it's users have been very helpful in the past so I thought I would give it a go and see what you can come up with. Thanks in advance for any help given and if you need any more info from me just ask and I will post it asap.


Dell Dimension 3100 with XP professional

Edited by guestolo, 16 July 2010 - 10:29 PM.
Removed Hijackthis log

Posted Image

#2 guestolo

guestolo

    Site Donator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 16,247 posts

Posted 16 July 2010 - 10:29 PM

Locked Duplicate post

Do you want to post your own logs from FRST?
Follow the instructions posted Click Here